Avcılar Davetiye Land Matbaa Hizmetleri



Avcılar Davetiye Land
Üniversite Mahallesi, Komiser Sokak, No:17/B 34320, Avcılar, İstanbul
(E-5 Kuzey Yanyol Üzeri, Cihangir – Pelikan Mall AVM Metrobüs Durağı Mevki,
Merkezden sonra Beylikdüzü – Esenyurt yönündeki ilk durak)
Mesai Saatleri 10.00-18.00
Cumartesi 12.00-17.00 / Pazar Kapalı
WhatsApp & Tel.: 0532 177 9800

Davetiye Modelleri (Tümü)

Düğün Davetiyesi →

Nişan Davetiyesi →

Sünnet Davetiyesi →

Sipariş Öncesinde

Çiftler ayrı ayrı davetli listesi yaparak kendileri için gerekli miktarı hesaplamalı ve toplam gerekli davetiye sayısına ulaşmalıdırlar. Unutulmamalıdır ki, düşük adetler için gerçekleşen matbaa üretimlerinde kalıp ve/veya klişe maliyetlerinden dolayı birim fiyat yüksek olur. Bu nedenle sayı belirlenir iken gerekenden eksik adet hesaplanmaması, ikincil matbaa/kalıp maliyetleri önleyebileceğinden dolayı daha ekonomik olmaktadır.

Siparişiniz sonrasında hazırlanacak olan taslak, size ürün üzerindeki yazı tipi ve büyüklükleri konusunda önemli ölçüde fikir verir ve bu taslağın kontrolü acele edilmeden dikkatlice yapılmalıdır. Matbaa kalıbı bu taslağa göre imal edileceğinden nokta bile değişmeden aynı şekilde baskıya alınır. Kontrol ve onay sorumluluğu müşterilerimize aittir. Her ne şekilde bilgiler iletilmiş olursa olsun esas olan referans onayınıza sunulacak bu demodur.

Ürün teslimat süresini göz önünde bulundurun!
Özellikle bayram dönemlerinde, önceki 2 haftalık süreç içerisinde, hemen her davetiyeci de dönemsel yoğunluk yaşanır ve teslimat süreleri bir kaç gün uzayabilir. Davetiyenizin elinizde olmasını istediğiniz süreden mümkün oldukça 1-2 hafta kadar erken ısmarlamanız olası kötü durumların önüne geçebilir.

Avcılar Davetiye Land Matbaa Hizmetleri

Kına, nişan, sünnet, düğün davetiyesi ve diğer tüm etkinlikleriniz için tüm Türkiye’ye hizmet vermekteyiz. Web sitemiz üzerinden online sipariş oluşturabilir veya davetiye incelemesi için Esenyurt, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Küçükçekmece toplu ulaşım hatlarının kesişimi olan E-5 Karayolu üzerindeki İGS Durağı mevkinde, harita konum bilgisi ile bize kolay ve rahatça ulaşabilirsiniz.
(Metrobüs kullnacaklar için Avcılar merkez durağından Esenyurt, Beylikdüzü yönündeki bir sonraki durak. )

Davetiyeland
Tel: 05321779800

 

Üniversite Mh., Komiser Sk. 17/B
İstanbul, Türkiye 34320

Hızlı Hizmet Bölgeleri: Beylikdüzü, Esenyurt, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar
ve tüm Türkiye ile yurt dışına hizmet vermekteyiz.